Firmatur 2020, Rallarvegen
Andreas, Marco, Oddmund, Ingrid, Trine, Vera, Line, Maria, Yasmin, Anja, Ronny, Even

Rallarvegen

Årets firmatur gikk til Rallarvegen, og nesten alle var med. Turen måtte forhåndsbestilles ett år i forveien, men når dagen var kommet kunne vi oppleve en fantastisk tur i flott høstvær.

Vi møttes på togstasjonen i Bergen, og plukket opp våre 2 Vossinger på vei opp til Finse, der vi hentet ut syklene. Sykkelturen går gjennom flott landskap fra Finse til Fagernut, som er landets høyesteliggende arbeiderbolig på 1310 moh. Etter forfriskninger i form av vafler gikk det videre til Hallingskeid langs den gamle jernbanen. Neste avsnitt fra Hallingskeid til Vatnahalsen er virkelig spektakulært med bratt nedstigning og ville fosser.

Etter det obligatoriske gruppebildet gikk det videre til Myrdal, der noen modige tok Zipline (ikke prosjektert av oss) nedover. Resten syklet (eller gikk) de 21 bratte svinger nedover, før skjarmøretappen til Flåm ventet på oss. Etter å ha levert inn syklene og kommet oss inn på hotellet, begynte det forøvrig å regne. Da var det bare å nyte en god middag og la kvelden sige innover med gjærdrikkene fra det lokale bryggeriet.

Dagen etterpå var det Flåmsbana sin oppgave å frakte oss oppover til Myrdal igjen gjennom et fantastisk landskap med bratte fjell, store fosser og huldre ved Kjosfossen rett før Myrdal.

Andreas, Marco, Oddmund, Ingrid, Trine, Vera, Line, Maria, Yasmin, Anja, Ronny, Even